Construction of the Navante Oil & gas Project - Earthwood & Liners Construction Nigeria Limited

Construction of the Navante Oil & gas Project

EWL was tasked with the design and retrofitting of the client’s corporate office located in the business district of Victoria Island, Lagos.

The Site was a dilapidated open hall with limited natural lighting and ventilation.

Our Approach was to design a modern minimalist open office with the intent of projecting the client’s brand while creating a relaxed and funfill workspace.

While we maintained an open design to create a collaborative work environment, we understood the need for privacy hence the use of vertical planters to define space boundaries in order to minimize interspace views.

To deal with the natural lightning challenge,clear glass panels were used as the major material for the internal walls.

After all said and done, we successfully completed the project.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =