Gallery - Earthwood & Liners Construction Nigeria Limited

Pinnock Project

Stone House
Location: Pinnock beach estate
Status: completed
Year:2017

This luxury 5 bedroom contemporary structure sits on a 867sqm size plot of land located in a rich neighborhood of Lagos.The building is layered in 3 levels.

The strong presence of the bold stone cladded staircase wall as one makes an entrance through the ante room creates a humbling ambiance. The external wall is finished in brilliant white and a navy blue textured accent.

The sight of a colorfully lit water fountain by the pool and a luxury finished master toilet speaks the volume of lifestyle that defines the client’s taste.

« 1 of 18 »

Fountain Spring Estate: Residential Development

White Slim
Location: Fountain spring Ville Estate
Status: completed
Year:2018

The White Slim is a tastefully finished luxury 4 bedroom lifestyle residential dwelling located in Fountain Spring Ville Estate behind Novare Mall Sangotedo.

This beauty was intentionally finished predominantly in white; wall,floor & ceiling ,disguising a large space. Like a plain canvas allowed one to appreciate the stroke of every Furniture piece within.

The exterior features a swimming pool,terrace,green area and a wooden finish stamped concrete pavement.Positioning the building on 400sqm narrow piece of land while maintaining statutory setback was a major challenge, but with careful creative thinking and value engineering this was achieved.

« 1 of 16 »

Navante Oil & gas Project

Navante corporate office
Location: Victoria Island
Status: Completed
Year:2019

EWL was tasked with the design and retrofitting of the client’s corporate office located in the business district of Victoria Island, Lagos.

The Site was a dilapidated open hall with limited natural lighting and ventilation.

Our Approach was to design a modern minimalist open office with the intent of projecting the client’s brand while creating a relaxed and funfill workspace.


While we maintained an open design to create a collaborative work environment, we understood the need for privacy hence the use of vertical planters to define space boundaries in order to minimize interspace views.

To deal with the natural lightning challenge,clear glass panels were used as the major material for the internal walls.

« 22 of 22 »

About us

Earthwood and liners construction Nigeria limited is a vehicle to inspire and drive the idea to create affordable, value-centered luxury experiences and by extension inspire people to realize that  every dream is attainable within the limits of what they have, as such at Earthwood &  Liners we constantly innovate and challenge the status quo. 

Contact us

Newsletter